Fysisk person eller juridisk person...?
fysisk person Fysisk person existerar inte, det är en omöjlighet. Person avser roll eller mask dvs. en abstraktion.  Detta är en juridisk fiktion som är likställd med ett bolag i juridisk mening. Eftersom "fysisk person" ej finns annat än som ett sorts religiöst odefinierat och obegripligt begrepp ej definierat i någon av de lagar som använder begreppet så måste den så kallade "fysiska person" skattemyndigheten registrerat antingen anses helt sakna existens, vilket jag inte tror de som ansvarar för beskattning riktigt skulle uppskatta, eller också måste den anses vara en folkbokförd person.

juridisk person är en fiktion som Fantomen och Kalle Anka eller ett registrerat företag den existerar bara som pappersfiktion. Det kan inte beodra, diktera, befalla, döma att du skall betala något eller någon.
När en ''anställd från skatteverket'' säger att dom representerar skatteverket, konsekvensen blir att dom har alltså gjort ett avtal med en pappersfiktion?Ytterligare en omöjlighet. När, var och hur kommunicerade dom med pappersfiktionen om anställningsavtal, möjligen i sina drömmar? Det är en människa av kött och blod som har givit dom ett anställningsavtal, som i sin tur har från en annan människa av kött och blod gjort ett anställningsavtal, som i sin tur har gjort ett anställningsavtal etc... till att flera tusen människor av kött och blod är inblandade i att driva terror mot sina medmänniskor genom sanktioner från en regerande elit. ​


...skatt utan direkt koppling till mot​prestation från betalningsmottagaren...?

Maffia ledaren Gotti varje nyår anordnade ett enormt fyverkeri i New York för att visa vilken god människa han är. Hade du som butiksägare vågat klaga på att han spenderar pengar på ett fyrverkeri, pengar som han har tagit från dig, under tvång, hot och våld?
Han ansåg nu att det var hans egendom, samt att han kunde göra vad han ville med dessa stulna medel, han gav ingen motprestation till dig (med utgångs-punkten att du inte bryr dig om fyrverkeri), å andra sidan det kanske inte hade varit så smart att klaga...

I slutändan är det Riksgälden som får pengarna från skatteverket, som använder SEB bankgiro (Vad har Wallenbergarna kokat ihop för att deras privatbank SEB får kontraktet och rättigheten till alla skatter för svenska staten?)
Skatterna i sin tur spenderas utan behov av en motprestation, utav statligt fiktionella anställda efter deras godtycklighet... din uppgift nu är bara att vara en arbetare på plantagen Staten Sverige AB under illusionen att du är fri, tills du vaknar upp ur din Törnrosa slöm.

...skatt för att jämna ut inkomster...?
Att stjäla från någon, i syfte att ge till någon annan, att jämna ut inkomster är att köpa, muta röstberättigade till en röst och valseger samt eventuellt den makt det medför i en demokrati.​
En politiker kan lova vad som helst under valgången, sedan dra tillbaka vad han lovade, med ingen eller med föga konsekvens. Men du kan, försöka med att ställa dig jämte de olika partiarbetarna vid en vallokal, dela ut pengar till dom som röstar, på vilket parti du vill att dom skall rösta, och du blir häktad för mutbrott.

 

Genom programering, indoktrinering har vi alla fått lära oss att
''Skatter och Döden är oundvikliga''.

Tack vare internet och individer som talar upp, får sådana som  jag  möjligheten att stå på axlarna av intelligenta tänkande medmänniskor  angående det bedrägliga systemet ''staten'' med dess styrande elit, alltså människor av kött och blod,
(Levande människor) som utnyttjar fiktionen staten för egen vinning

Vad offentligt anställda utövar dagligen är att med hjälp av skatteverket, kronofogden, polisen och domstolar är inget annat än kriminella aktiviteter samt att politiker och resterande av offentliga sektorns anställda och våra politiker lever på är stulna medel (medbrottslingar och hälare?).

Hur bär sig vanliga män och kvinnor åt och lever med kunskapen att dom över åren skadar tusentals medmänniskor med tvång, hot, våld och plundring under banneret ''staten & skatter'' utan att varken ha empiriska fakta eller konkreta bevis på jurisdiktion och att sedan tro vad dom gör är moraliskt rätt.
Detta är gjort för den offentligt anställdas personliga ändamål och egen vinning genom löner, pensioner, anställningsförhållanden som bara offentliga sektorn kan ge genom att plundra och skada dom som producerar mervärden i privata sektorn.

En bra gjord film om skillnaden mellan Person och Levande Människa...

Jag är den enda som har rättigheten från staten,
att använda mitt personnamn och nummer.
Men, jag har valet att vara en person eller ej enligt...

artikel 6 FN konventionen Mänskliga Rättigheter

/bj
/bj
Creeper MediaCreeper