Här är riksdagsledamöternas förmåner – från gratis bostad till guldkort på SJ
Johan Wikén, Linnea Johansson
Metro publicerad: 04 mar 2018 · 20:44


Över 60 000 kronor i arvode, guldkort på SJ och övernattningslägenheter på attraktiva adresser. Riksdagsledamöterna tar beslut som påverkar din privatekonomi – men har samtidigt förmåner som många andra bara kan drömma om.
 
Till hösten är det återigen dags för svenska folket att välja vilka 349 politiker som ska representera väljarna i riksdagen. Grundarvodet för en ledamot ligger på 65 400 kronor i månaden. Men de som väljs har också en rad förmåner och tillägg som de flesta andra yrkesverksamma går miste om. Som gratis årskort på SJ, 50 000 kronor till utlandsresor och fallskärm när de slutar.

En annan av förmånerna är övernattningslägenheterna som alla ledamöter som bor mer än fem mil ifrån riksdagen har rätt till – helt gratis. Alla ligger i centrala Stockholm: på Södermalm, i Gamla stan och på Östermalm.
Vill du som privatperson hyra lägenhet på liknande adresser via Stockholms stads bostadsförmedling får du vänta i snitt 16 år.


LÄS MER: 38 partier slåss om platserna i riksdagen – här är hela listan

Riksdagens bostäder är på mellan 16,6 kvadratmeter och 82 kvadratmeter. Per Lodenius, C, har en av de tre minsta övernattningslägenheterna som ligger i ledamotshuset i Gamla stan.
– Jag utnyttjar lägenheten när jag jobbar sena kvällar och nätter och har tidiga möten morgonen efteråt. Det handlar om att kunna genomföra ett uppdrag som vi har där vi är i tjänst dygnet runt, säger Per Lodenius som även har en privat bostad utanför Norrtälje.

Riksdagsledamöternas bostäder på hemorten räknas som ”tjänsteställe”, alla resor från bostaden räknas därför som tjänsteresor. Det innebär bland annat att ledamöterna slipper betala trängselskatt. En skatt som riksdagens ledamöter röstade igenom för drygt tio år sedan – och som regeringen nu vill höja ännu mer.

Per Lodenius, C, uppger att han själv inte utnyttjar möjligheten att slippa trängselskatt. Huruvida förmånen bör avskaffas har han ingen bestämd uppfattning om.
– Men hela arvodes- och ersättningssystemet bör ju ses över ständigt, säger Per Lodenius.
Förutom grundarvodet på 65 400 kronor i månaden får ledamöter som är ordförande eller vice ordförande i utskott även ett tillägg. Men

Vänsterpartiets ledamöter har ett eget partiskattsystem baserat på prisbasbeloppet. Det gör att de i stället får ut 28 438 kronor i månaden efter skatt under 2018.

– Det är rimligt att riksdagsledamöter har ett högt arvode. Det är ett väldigt tungt uppdrag. Men vi tycker att arvodena är för höga och att man inte ska ha tilläggsarvoden. Arvodena är alldeles för höga i förhållande till vad folk i allmänhet tjänar, säger Vänsterpartiets gruppledare Mia Sydow Mölleby.


LÄS MER: 13 röster: De kommer styra landet efter valet

Så ser riksdagsledamöternas förmåner ut

Tjänar minst 65 400 i månaden
I stället för lön har riksdagsledamöterna ett arvode. Till skillnad från vanliga jobb utövar riksdagsledamöterna sitt uppdrag dygnet runt, året om. Riksdagsledamöterna har ett arvode på 65 400 kronor i månaden.
Vice ordförande i ett utskott får 75 210 kronor i månaden. Att sitta som ordförande i ett utskott ger 78 480 kronor i månaden. Arvodet för de vice talmännen ligger på 85 020 kronor i månaden. Högst arvode har statsministern och talmannen som båda har 168 000 kronor i månaden.

Får traktamente
Ledamöterna har sitt så kallade ”tjänsteställe” på sin hemort. Det betyder att all tid de jobbar i Stockholm kan de få traktamente. Traktamentet är på 380 kronor per dag, varav 230 kronor är skattefria. Riksdagsledamöterna har även ett så kallat ”Stockholmstraktamente”. Det innebär att de får ytterligare 110 kronor skattefritt per dag vid övernattning i Stockholm.

Pengar efter att de slutat
Den tidigare inkomstgarantin togs bort efter kritik om att den var för förmånlig. Den gäller dock fortfarande alla avgående ledamöter som tillträdde innan 2014.
Inkomstgarantin innebar att den som suttit minst tre år i följd har rätt till 80 procent av sin inkomst under ett år. Garantin kan dock bli längre. Har personen exempelvis fyllt 50 år gäller garantin till 65 års ålder.
Alla nyvalda ledamöter från 2014 och framåt får i stället ekonomiskt omställningsstöd när de slutar. Den som har suttit i riksdagen i minst ett år i följd kan få 85 procent av arvodet. Omställningsstödet betalas som längst ut i två år. Under vissa förutsättningar kan stödet förlängas.

Gratis bostad i centrala Stockholm
Alla ledamöter som bor mer än fem mil ifrån riksdagen har rätt till en av riksdagens egna övernattningslägenheter helt gratis. Riksdagen har 197 övernattningslägenheter och 58 övernattningsrum belägna i centrala Stockholm: på Södermalm, i Gamla stan och på Östermalm. 249 ledamöter nyttjar övernattningsbostäder just nu.
De tre minsta bostäderna har Per Lodenius, C, Marianne Pettersson, S, och Olle Felten, SD. De tre största har Fredrik Olovsson, S, Hans Hoff, S, och Eva Thalén Finné, M.
Om riksdagsledamoten i stället skaffar en egen övernattningslägenhet kan personen max få 8 600 kronor i månaden i ersättning för den.

Guldkort med SJ
Alla ledamöter har rätt till ett årskort med SJ. Det dyraste kortet är ett så kallat SJ Guld-kort med resplus-tillägg som kostar 89 100 kronor per år. I det ingår bland annat sittplats i första klass, måltid och hotellfrukost om man åker nattåg. Om ledamöterna bor långt bort eller det finns särskilda behov kan ledamöterna i stället få ett årskort eller klippkort på flyg.

Slipper trängselskatten
Trängselskatten infördes 2007 efter beslut i riksdagen. Människor som passerar tullarna, ofta på väg till och från jobbet, måste betala en speciell skatt. Men den gäller inte riksdagsledamöterna. Eftersom resorna både till och från övernattningslägenheten i Stockholm och hemmet räknas som tjänsteresor behöver ledamöterna inte betala trängselskatt.
Får dator, platta och telefon
Riksdagsledamöterna får en bärbar dator, en mobiltelefon och en surfplatta. De får även en skrivare, en bildskärm och tangentbord till sin bostad.

50 000 till utlandsresor
Alla riksdagsledamöter kan få 50 000 kronor i bidrag för enskilda tjänsteresor utomlands under en mandatperiod. Utöver det åker riksdagsledamöterna även på utrikesresor som bekostas av utskotten eller partigruppen.
Källa: Riksdagsförvaltningen

 

Nu har politikerna tre gånger så hög lön som arbetarklassen

Publicerat 2015-10-15

https://aktuelltfokus.se/politikereliten-hojer-sina-loner-loneklyftan-mellan-politiker-och-arbetare-fortsatter-oka/

POLITIKERELITEN-

Politikerna i riksdagen har röstat igenom sin egna lönehöjning på 1400 kr. Det är en löneökning på 2,3 % som leder till en lön på 62400kr. Riksdagens arvodesnämnd motiverar höjningen med att den ligger på samma nivå procentuellt som andra löneökningar runtom i landet.

Genomsnittliga lönen för arbetare ligger mellan 22000-26000 kronor och för tjänstemän mellan 35000-37000 kr i månaden. Kvinnodominerade yrken släpar efter och har ett genomsnitt på 19815 kr i månaden. Tre gånger mindre än vad riksdagspolitiker tjänar. 1999 var en riksdagsledamots arvode 31 300kr. Det är en löneökning som nästan dubblat lönen på 16 år dvs nästan 100%.

Jämförs det med andra yrken ser det annorlunda ut. En metallarbetare har idag en genomsnittslön på 22 894kr. För 16 år sedan var genomsnittslönen ungefär 16 200kr. Löneökningen de senaste 16 åren för en metallarbetare är ungefär 40%. Metallarbetarens löneutvecklingen ligger på samma nivå som andra yrken som definieras som arbetaryrken.

Löneskillnaderna mellan arbetare och politiker har rusat iväg
1999 tjänade riksdagspolitikern enbart lite mer än dubbelt vad en arbetare gjorde. 2015 har politikerarvodet blivit nästan tre gånger högre än en arbetarlön. Samtidigt har riksdagspolitikerna inför flera förmåner som t.ex. avgångsvederlag som gäller fram tills pensionen. Dagens avgångsvederlag ligger på (insätt summa). Arbetslösa arbetare får nöja sig med a-kassans maxtak 25.025 kr/mån.
 
Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

Från DN 11/8/2018
I den första domen i sitt slag åker Monsanto på ett miljardbakslag om den kontroversiella kemikalien glyfosat. Den tyskägda jordbruksjätten ska betala 289 miljoner dollar (över 2,6 miljarder kronor) till en döende man.

I sitt jobb som skolvaktmästare gick Dewayne Johnson runt och sprutade Ranger Pro, ett medel jämförbart med det mer kända Roundup, mot ogräs mer än varannan vecka i snitt. Nu är han döende i blodcancer, och hävdar att Monsanto inte varnat tillräckligt för riskerna med det glyfosathaltiga medlet.Och juryn i Superior Court of California håller med. Monsanto döms att betala sammanlagt 289 miljoner dollar, rapporterar nyhetsbyråer från San Francisco.

Glyfosat är ett effektivt men omstritt medel, och Johnsons fall är det första av ungefär 5.000 liknande i USA. Monsanto svarar att man ska överklaga domen.
Expertisen är oenig om hur farligt medlet är. Världshälsoorganisationens cancerenhet larc har beskrivit glyfosat som ”troligen cancerframkallande hos människor”. Men miljö- och hälsomyndigheter i både EU och USA har kommit fram till att sambandet inte är bevisat.

Samtidigt anklagas myndigheterna för att ta för mycket politisk och ekonomisk hänsyn. EU var på vippen att förbjuda glyfosat förra året, men när Tyskland svängde över till ja-sidan fick kemikalien tillstånd för fem år till.
Monsanto håller på att byta namn efter att ha blivit uppköpt av tyska kemibjässen Bayer.

 

LYSSNA, din svenska hora!

Kränkt elev onanerade framför rektorn: "Jag skiter i allt – jag ska knulla hela Sverige"

Publicerad 10 september 2018 kl 20.56 Fria Tider http://www.friatider.se/

En syrisk man som uppger sig vara 19 år har dömts till ungdomsvård för att ha blottat sig för och hotat rektorn på en skola i Kristianstad.

Händelsen inträffade den 13 november 2017 Österäng­gymnasiet, där den syriske mannen gick för att lära sig svenska.

Det började med att han blev kränkt när en lärare bad honom att sitta på en viss plats i klassrummet. Han sökte upp en kvinnlig rektor och började skrika okvädningsord.

När den kvinnliga rektorn vägrade ingripa mot läraren blev syriern ännu argare. Med sig hade han hela tiden en "boendeassistent" från sitt boende som inte ingrep vid något tillfälle.

När en manlig rektor dök upp slog araben med knuten näve i dörren till rektorsexpeditionen och skrek "jävla hora" och förklarade att han skulle "knulla" rektorn.

– Jävla åsna, sug min kuk, hora, jag ska knulla dig, jävla bitch, jag kan pissa på dig, jag skiter i allt, jag ska knulla hela Sverige, jag är en man, vrålade han enligt den kvinnliga rektorn.

Sedan drog han ner byxorna och drog fram sin penis inför rektorerna.
– När han drar ner kalsongerna så skriker han "sug min kuk" och gör juckande rörelser ungefär som att han runkar av sig själv, sade den kvinnliga rektorn i förhör med polisen.

Efteråt fortsatte mannen att skrika grova könsord mot rektorn medan en grupp förskolebarn gick förbi.

Syriern dömdes i juni 2017 till ungdomsvård för misshandel. Nu döms han igen av Kristianstads tingsrätt, för sexuellt ofredande och olaga hot. Eftersom han var "endast 18 år gammal" när han blottade sig bedömer domstolen att han ska dömas till fortsatt ungdomsvård.

ANATOMI AV BEDRÄGERI
John Truman Wolfe
Exponerar bedrägerierna och spelarna bakom "hållbarhet" -miljörörelsen!
Översättning Björn Hansson


Bedrägeri #2: OLJA ÄR INTE ETT FOSSIL BRÄNSLE

- den är "förnybar".
Invandringsansvarig i Sheremetyevo tog mitt pass och studerade det för en tid. Han sa ingenting. han tummade bara genom passet och tittade sedan på en datorskärm för ett par livstider innan han stämplade passet och visade mig till tullen. KGB fortfarande bemannade gränserna första gången jag åkte till Moskva strax efter kommunismens fall.

Att låta amerikanerna gå fritt i moder Ryssland utan officiell övervakning drev mannen galen men han måste acceptera det. Faktum är att kommunismen varit officiellt död för bara några månader när kapitalismens chocktrupper började storma möjligheterna i det tidigare Sovjetunionen. Spöken i Marx, Lenin och Stalin trampade politbyråns hallar i fasan som företagare från Förenta staterna, Japan och Västeuropa försökte skära avtal för varje tillgång i Mors Ryssland som inte spikades ner. Bank, gästfrihet, timmer och ädla metaller kom under attack av särpräglade partnerskap av västerländska kapitalister och trollkarlar från den en gång mäktiga KGB.

Under de tidiga åren, när Jeltsin (Gud älskar honom) och hans vodka var i tjänst, var det en frihet för alla. Oklahoma-landets rush på 1890-talet hade inget på Moskva 1992. Men även då var oljeindustrin under kontroll av staten - direkt eller indirekt. I själva verket, så nyligen som 2003, den korkade före detta KGB-översten och nuvarande premiärminister - snart att bli Rysslands president. . . igen-Vladimir Putin klämd en buyout affär mellan Rysslands Yukos och Exxon, världens största företag.

För att förstå orsaken till detta återvänder vi tidigt till det kalla krigets tidiga dagar när en isolerad Sovjetunion uppmanade sina toppforskare att identifiera den verkliga källan till olja. Inte direkt en hemläxa under en helg. Efter betydande forskning, år 1956 meddelade ryska forskare professor Vladimir Porfiryev att "olja och n-anslutning med biologisk materia som härrör från jordens yta. De är primordiella [härstammar från jordens formation] material som har blivit utbrutna från stora djup." ( “crude oil and n connection with biological matter originating near the surface of the earth. They are primordial [originating with the earth’s formation] materials which have been erupted from great depths.”)

Om dina ögonbollar inte föll ut när du läste det, kanske du vill läsa det igen. Han sa att olja inte kommer från något biologiskt ämne, inte, som konventionell visdom dikterar, från fossila rester av dinosaurier och / eller antika växtämnen. Det kommer från mycket djupt in i jorden och skapas av en biokemisk reaktion som utsattes för kolväten (element som har kol och väte) till extrem värme och intensivt tryck under jordens bildning.

Ryssarna hänvisade till denna olja (all olja, egentligen) som "abiotisk olja", eftersom den inte skapas från nedbrytningen av biologiska livsformer, utan snarare från den kemiska processen som kontinuerligt förekommer inuti jorden. Jag vet, lätt för Porfiryev att säga. Men det visar sig att det var mer än bara en teori. Eftersom kort efter ryssarna upptäckte detta började de borra ultraljudskällor och hitta olja på 30 000 och 40 000 fot under jordens yta. Dessa är svindlande djup och långt under djupet vid vilket organiskt material kan hittas, vilket är 18 000 fot. Intressant, va?

Ryssarna tillämpade sin teori om abiotisk djupborrningsteknik till Dnieper-Donets Basin, ett område som stod för det föregående halvhundratalet för att vara oljefritt. Av sextio brunnar borrade där med abiotisk teknik blev trettiotvå kommersiellt produktiva - en framgångsgrad på 62 procent jämfört med den ungefär 10 procent framgångsrika amerikanska vildkatts borraren.

Oljan som finns i bassängen, rivaliserad med Alaskas nordliga sluttning. Låt oss säga att de hade en bra dag. Men det slutar inte där, inte med ett långt skott. Sedan de tidigare upptäckterna har de stora ryska oljebolagen borrat tyst mer än 310 ultra-djupa källor och satt dem i produktion. Resultat? Ryssland tog nyligen över Saudiarabien som världens största oljeproducent. Kanske, har de funnit något. (detta skrevs 2010, så där bör finnas mera info. /bj)
Även om det fanns papper skrivna på detta tidigare, nästan alla var på ryska och få kom det till väst. Och de som gjorde det, skrattades åt. Inte numera.

Med Rysslands avslag på Exxon-Yukos-avtalet (Putin ville inte att denna teknik och deras abiotiska oljeexperter exporterades till väst) och tillgången till information nu tillgänglig på Internet har ordet spridit sig snabbt till väst. Ändå har den inte tagit sig an än. Varför inte?

Det här är enormt. Olja är inte ett fossilt bränsle! Och det är förnybart! Wow! Det finns ett par faktorer att spela här. Storolja har ett intresse för att driva idén om att olja är knapp, svår att hitta och därmed kostsam att producera.

Allt detta innebär förstås ökade intäkter och vinster. Det här är en historia i sig, men inte det primära fokuset här. Mer relevant för vår historia är det faktum att det är en hörnsten i miljörörelsen agenda: Olja är ett fossilt bränsle, ett fossilt bränsle som är knapp och är begränsat till ett allt mindre utbud. Dessutom skapar produktionen koldioxid.Därför bör användningen, i praktiskt taget alla produktiva syften, jordbruksproduktion, fastighetsbyggande, bil, lastbil, tåg och lufttransporter, verktyg, uppvärmning, kylning, kommunikation, ad infinitum (alla) - begränsas.

Enligt den trettioåriga uppdateringen av boken Gränserna för tillväxt ,  The Limits to Growth.
"Ett utmärkt exempel på en icke-återhämtningsbar resurs är fossila bränslen, vars gränser bör vara uppenbara, även om många människor, inklusive framstående ekonomer, förnekar det elementära faktumet. Mer än 80 procent av år 2000 kommer kommersiell energianvändning från fossila bränslen som inte är återanvändbara, olja, naturgas och kol. De underjordiska bestånden av fossila bränslen går fort och oupphörligt ner. . .
..."Olje topp produktionen kommer säkert att uppstå under de närmaste 50 åren, toppen för oljeproduktion kommer att inträffa mycket tidigare, troligtvis inom årtiondet." Skrämmande saker. Skrämmande. Men lika falskt som en hookers leende.

Olja är inte ett fossilt bränsle. Och det är "förnybart".

Medan jag aldrig haft Putin som en idol, the Macho, har ryssarna visat noggrannheten i sin teori på det enda stället som det räknas - oljefältet. Olja är inte bara abiotisk, det fortsätter att fylla fält som brukade vara lika torra av petroleum som en ökenvind.

Faktum är att vissa forskare tror att det är centrifugalkraften för planetens rotation som kontinuerligt tvingar abiotisk olja mot planetens yta. "Det finns vissa saker som allmänheten inte behöver veta, och borde inte. Jag tror att demokratin blomstrar när regeringen kan ta legitima steg för att behålla sina hemligheter och när pressen kan bestämma om man ska skriva ut vad den vet. "

-Den sena Katherine Graham, ägare till Washington Post-
Så Bedrägeriet # 2 är att oljan är en fossilt bränsle (vilket det inte är), att det är knappt och utarmat (vilket det inte är), att det är icke-återanvändbart (vilket det inte är), och att katastrofen är nära (som det inte är) om vi inte drastiskt begränsar användningen av petroleum.

Pengar är barometern till  samhällets dygd.

När du ser handel och tjänster  mellan människor som inte utförs genom frivillighet, utan med tvång...

...när du vill vara produktiv, och behöver ansöka om tillstånd från människor som inte producerar något...

...när lagar inte skyddar dig, men skyddar dom mot dig...

...när du ser korrumption blir belönad och ärlighet blir ett offer då vet du att samhället är  i  förintelse.
                                               Ayn Rand, och jorden skälvde
    

 

Islamisering – Sveriges och Europas öde bestämdes för länge sedan - Barcelona Avtalet


14 torsdag
Sep 2017

Posted by Thomaz Wiberg in I skrivande stund, Invandrarfrågor, Krönika, Politik, Religion


När du ser dig om i Sverige, vad ser du? Känner du igen landet du växte upp i? Undrar du någonsin varför våra ledare och myndigheter stillatigande ser på medan landet decimeras genom illegala ekonomiska invandrare? Undrar du varför de traditionella medierna är tysta när det gäller sanningen om vad som händer? Känner du att du tänker, att du håller på att bli galen?

Jag har under en längre tid (under flera år) sett verkligheten i vad som händer i Sverige och Europa och bestämde mig för att ta reda på vad helvete det är som egentligen pågår.
Jag tycker inte om vad jag hittat och du kommer inte att tycka om det heller!

Den 27:e och 28:e november 1995 under spanska ordförandeskapet i EU, samlades medlemsstaterna tillsammans med 15 andra icke EU länder och grundade Barcelona avtalet. (Ladda ner och läs avtalet här)

Vad är det, undrar du? Du har aldrig hört talas om det?

Naturligtvis har du inte det, eftersom detta avtal är ensamt ansvarigt för förstörelsen av Sverige och övriga Europa. – Så vad är det?

Känt som Barcelona Euro-Medelhavs deklarationen 1995 som antogs mellan samtliga EU’s medlemsländer, Marocko, Algeriet, Tunisien, Egypten, Jordanien, den palestinska myndigheten, Syrien, Libanon, Turkiet och Israel. Men sanningen är att även den arabiska ligan, vilket motsvarar 22 muslimska länder deltog också i konferensen som ledde till Barcelona avtalet.

För Sverige var det Lena HJELM-WALLEN, dåvarande utrikesminister som skrev under avtalet för Sveriges räkning.

Mörkad information
Undersökningar som genomförts visar att nästan ingen har hört talas om medelhavssamarbetet eller Barcelonaavtalet. Planerna på att skapa en union mellan EU och de muslimska länderna är okänd för de flesta.

Att så få har kunskap om Barcelonaavtalet, ett avtal som kommer att få och redan har fått enorma konsekvenser för befolkningen i Europa, är ingen tillfällighet. Barcelonaavtalet har så långt som möjligt hållits hemligt och dess innehåll ”sminkas” i sådan utsträckning att konsekvenserna av avtalet inte kunde eller kan förstås av vanliga medborgare i EU länderna.

Detta avtal, under sken av att vara ett handelsavtal är faktiskt ett avtal om att översvämma Europa med migranter från Islamiska länder.

– Varför skulle de vilja göra så? undrar du säkert.

Ja, vad är väl ofta motivation för våra ledare att göra de saker som de gör?
– Girighet och egenintresse naturligtvis!

I utbyte mot att översvämma Europa med muslimska invandrare, får de handelsavtal och mutor från arabvärlden. Arabvärlden vet vi är fast beslutna att förvandla världen till en islamisk värld och tysta alla som vågar tala ut mot deras förtryckande och hatiska ideologi.

I utbyte mot dessa handelsavtal och finansiella mutor har EU lovat att erbjuda integrering i den utvidgade inre marknaden i EU och möjligheten att få fri rörlighet för varor, tjänster, pengar och människor och att förtrycka allt tal som anses islamofobiskt, främlingsfientligt och rasistiskt samt tillåta särskilda privilegier för muslimer.

Deklarationen trädde i kraft år 2010, när båtar lastade med migranter började anlända från den afrikanska kontinent under sken av att vara flyktingar som flydde från krig. Media exponerar bilder av döda barn för oss på en nästan daglig basis för att framkalla känslor och sympati med sina kunder medan de samtidigt distraherade oss från verkligheten av det som faktiskt utspelade sig.

Dödsspiralen
2010 var början på slutet för Europa som befunnit sig i en nedåtgående spiral ända sedan dess, trots att media gjort sitt bästa för att hålla sanningen om situationen i mörker. Media har ju konsekvent vägrat att rapportera realiteterna kring krisen.
Tack vare sociala media och Internet, har vi haft möjlighet att dagligen se verkligheten av vad som händer i Sverige och övriga Europa; en motbjudande uppgång av sexuella övergrepp och våldtäkter, tusentals fall av barnmisshandel och hallucinatoriska antal fall av kvinnlig könsstympning.

Syraattacker
England har sedan 2010 haft över 1800 syraattacker, vilket likställer till en attack varannan dag och gör England till syraattack-huvudstad i världen, ungefär så som Sverige blivit Europas våldtäkts-huvudstad per capita. Detta ignorerats så klart av en underbar mainstreammedia, om inte förövaren är vit naturligtvis.

Terroristattacker
Paris, London, Manchester, Belgien, Tyskland, och Sverige. Det verkar som om även dödandet av våra barn anses fritt spelrum av dessa inflammatoriska och radikala terrorister, medan våra ledares fickor fodras med blodspengar.

Och medan muslimer är tilldelade vad som i verkligheten är speciella privilegier att predika hat på våra gator, militäriska protester, bränder, misshandel, mord, lemlästade djur och våldtäkt på kvinnor och barn och de kan i allmänhet göra vad de vill utan att någon vågar tala klarspråk eller stå upp mot vad som händer.
De som gör det blir omedelbart utpekade med ogrundade epitet som rasister, nazister, bigotter och islamofober.

Men dessa etiketter har ingen effekt för att tysta oss längre. Vi börjar slå tillbaka!
Detta är folkmord på Europa, vår kultur är vårt arv, våra traditioner och värderingar är alla under attack.

Hotad frihet
De friheter som gör Europa till en sådan fantastisk konstant är under hot. Kvinnors rättigheter, skydd av barn, rättigheter för homosexuella som vi kämpat för i många decennier och slutligen säkrade, riskerar nu att falla inför den tryckande hatiska och intoleranta ideologin Islam.

Kvinnor i stora delar av Europa är rädda för att gå ut ensamma på kvällar i områden med muslimsk majoritet. De får höra vad de kan och inte kan bära i klädväg och uppmanas att de ska täckas upp i burkas och hijabs för att tillgodose islamiska känslor.

Vårt eget rättssystem används mot oss för att skydda muslimer medan icke-muslimska människor straffas hårt för triviala saker som uppfattas som islamofobiska.

Sen har vi födelsetalen, de multipla fruarna och barnbrudar, underlåtenhet att integrera ordentligt och mycket litet bidrag till landet på något meningsfullt sätt.

75 procent av muslimska kvinnor är arbetslösa och kommer aldrig att fungera eller bidra ekonomiskt till landet, medan kostnaderna för boende, moderskap, födslar, hälsovård och utbildning för sina många barn betalas av skattebetalarna.

Islams mål
I 1 400 år har islamisk dominans varit det primära målet för Islam. Varje land som någonsin tagit emot muslimska invandrare har förändrats till det värsta. Du behöver bara titta på länder som Iran, Afghanistan, och Syrien för att se hur konservativ Islam förändrar ett land från fritt och utvecklande, till ett förtryckande helveteshål för alla utom muslimska män.

Islam importeras till Sverige och Europa i en alarmerande takt med över 400 moskéer och över 500 stängda kyrkor bara i Storbritannien och Saudi Arabiens önskan att bygga över 200 nya moskéer i Tyskland och flera moskébyggen i Sverige. Allt medan media vill belysa hur fredligt Islam är och hur missförstått Islam är. Vi vet alla vid det här laget att det finns inget att missförstå med Islam.

Vi vet redan hur undervisning av nästa generation av muslimer framskrider som den särskilda typ av intolerans, hat, förtryck, sexism och homofobi som undervisas i dessa moskéer. Antalet kvinnor som går runt i burkas och hijabs har exploderat och hela stadsdelar är nu nästan helt muslimska och snart ser vi hela städer i samma skick, om inte något förändras.

Befolkningsutbyte
Sverige kommer att vara övervägande islamiskt inom två generationer eller ännu tidigare (2025–2030). Detta är verkligheten av vad som händer i hela Europa. Alla östländer kämpar tillbaka och vägrar att massimportera ideologin som aldrig kommer att leva i fred med andra kulturer, vi vet att det aldrig kommer att finnas fred eller att Islam kommer samexistera med någon annan kultur eftersom historien har visat oss att det är så, vi måste sluta ignorera den historia som finns och istället lära från den.

Islam har ingen plats i västvärlden och våra ledare vet redan detta så är det är dags alla andra förstår att säga nej till islamiseringen av Europa innan det är för sent.

Judar är ett folk, Svenskar är det inte   
 Lomfors menar att det inte finns någon ursvensk kultur
 utan att Sverige är det det är, tack vare invandrarna.
Judisk kultur finns dock enligt Lomfors.

Anyone who follows the media in Sweden can quickly realize there is an agenda being carried out en masse.
This agenda, in short, is Cultural Marxism and the Coudenhove-Kalergi Plan. And, anyone who deviates from this ‘approved narrative’ is deemed a racist, slandered, and publically shamed. An important question to ask is this: who is behind this wave of propaganda?
The article below will answer many of your questions.

https://zionistreport.com/2016/09/the-chosen-people-in-the-swedish-media/#

''Den minsta minoriteten på jorden är individen.
Den som förnekar individuella rättigheter, kan inte göra anspråk på
att vara försvarare av minoriteter. "

Ayn Rand Minority Rights

Ett utmärkt segment av Jerry Day om personnummer-Identitet på engelska.

Knapptryckarekompaniet

New World Order

Några av de svenskar som har deltagit i hemliga Bilderberg möten

Creeper MediaCreeper