INGET KÖRKORT, INGET PERSONNUMMER, INGA SKATTER PERSONLIGT VAL
DENNA FIL MED SVENSK ÖVERSÄTTNING TAR 15-30 SEK ATT LADDA NER

http://calledout.embassyofheaven.com/comeoutb2.php

LJUDFIL UTAN SVENSK TEXT- ENGELSKA

NÄR ÄR MAN PERSON ELLER INTE

REPRESENTATION

HALM MAN - STRAMINEUS HOMO – STRAWMAN


STRAMINEUS HOMO - L. Latin. En man av halm, en sak utan substans , ställs fram som borgen eller borgen . (Blacks Law Dictionary - 1: a upplagan).

Som en sådan figur som en människa är en halm man - en sak utan substans. Precis som alla andra juridiska personer. En man av halm existerar inte i verkligheten (det är av form) och som sådan måste vara representerad i den juridiska världen för att utses, av en människa av kött och blod av substans.

Det rättsliga systemet i sig är av "form", "det som är legalt, juridiskt är av form, det som är lagligt är av substans ..." . Så det måste också vara representerat. Se ut efter de i uni- form .

Webster 1913
Rep`re * skickade"  
1.   Att presentera igen eller på nytt; att presentera med hjälp av något som står i stället för; att uppvisa motstycket eller bilden av;
3.   Att skildra genom efterlikning eller handling av något slag; att agera del eller karaktär av; att persona   som till   representera   Liten by.
4.   Att stå i stället för; att tillhandahålla platsen, utföra sina uppgifter, utöva sina rättigheter eller få andel av att tala och agera med auktoritet för att agera del av (en annan);   som, en
5.   Att uppvisa till ett annat sinne i språk; att visa; att ge sina egna intryck och dom av att ta med sig för sinnet; att framlägga; ibland, för att redogöra för; att beskriva.
7.   Att ge en känsla av sinnet eller sensorn; att orsaka att vara känd, kände eller begåvad att presentera.
8.   (Metaph.)   Att bilda eller bilda igen i medvetandet, som ett objekt av kognition eller gripande (något som ursprungligen hölls vid direkt presentation).


... Denna representativa fakultet är inbillning eller fantasi. (Herr W. Hamilton).

Representera.
Att ange som ett faktum. Att agera för. Att stå i stället för. (Från Ballentins juridiska ordbok 3: e utgåvan).
Du kan "agera för" en juridisk person eller "stå i stället för" en juridisk person. Således kan du agera eller stå i stället för en människa.


Finns det några enheter "representerade" i bibeln?

"REPRESENTER" i Bibeln
... Inga direkta matchningar för ditt sökord finns i King James Bible

"REPRESENTERAD" i Bibeln
... Inga direkta matchningar för ditt sökord finns i King James Bible.

Även Satan presenterade sig ...
Job 2: 1 Återigen fanns en dag när Guds barn kom för att presentera sig inför HERREN, och Satan kom också bland dem för att presentera sig inför HERREN.

Varje dag går män till domstolen och representerar deras statliga legala fiktioner (personer) eller har advokater representerar dem. De är då ansvariga för domen som lagts på lagstadgarna ... allt efter samtycke. Genom att spela med i personens och i människans spel i tidsmässig lag blir man garant för den juridiska personen.

Att skriva under är att markera. Att ratificera för hand eller försegla djurets märke - den fulla namnet falska bilden av mannen. Därmed representerar och accepterar ansvaret för den juridiska personen. Ovanför namnteckning skriv och använd alltid Without Prejudice.

Att skriva under.
Att markera. Att ratificera genom skrift eller sigill. Att betrakta att beteckna att representera typiskt.(Samuel Johnsons ordbok 1755).

Ordspråksboken 11:15 En som går i borgen för en annan, honom går det illa, den som skyr att giva handslag, han är trygg.
Uppenbarelseboken 18: 4 Sedan hörde jag en annan röst, som ropade från himlen: Gå bort från henne, mitt folk, synda inte tillsammans med henne, för då kommer ni också att straffas tillsammans med henne. 

Fysisk person eller juridisk person...?
fysisk person Fysisk person existerar inte, det är en omöjlighet. Person avser roll eller mask dvs. en abstraktion.  Detta är en juridisk fiktion som är likställd med ett bolag i juridisk mening. Eftersom "fysisk person" ej finns annat än som ett sorts religiöst odefinierat och obegripligt begrepp ej definierat i någon av de lagar som använder begreppet så måste den så kallade "fysiska person" skattemyndigheten registrerat antingen anses helt sakna existens, vilket jag inte tror de som ansvarar för beskattning riktigt skulle uppskatta, eller också måste den anses vara en folkbokförd person.

juridisk person är en fiktion som Fantomen och Kalle Anka eller ett registrerat företag den existerar bara som pappersfiktion. Det kan inte beodra, diktera, befalla, döma att du skall betala något eller någon.
När en ''anställd från skatteverket'' säger att dom representerar skatteverket, konsekvensen blir att dom har alltså gjort ett avtal med en pappersfiktion?Ytterligare en omöjlighet. När, var och hur kommunicerade dom med pappersfiktionen om anställningsavtal, möjligen i sina drömmar? Det är en människa av kött och blod som har givit dom ett anställningsavtal, som i sin tur har från en annan människa av kött och blod gjort ett anställningsavtal, som i sin tur har gjort ett anställningsavtal etc... till att flera tusen människor av kött och blod är inblandade i att driva terror mot sina medmänniskor genom sanktioner från en regerande elit. ​


...skatt utan direkt koppling till mot​prestation från betalningsmottagaren...?

Maffia ledaren Gotti varje nyår anordnade ett enormt fyverkeri i New York för att visa vilken god människa han är. Hade du som butiksägare vågat klaga på att han spenderar pengar på ett fyrverkeri, pengar som han har tagit från dig, under tvång, hot och våld?
Han ansåg nu att det var hans egendom, samt att han kunde göra vad han ville med dessa stulna medel, han gav ingen motprestation till dig (med utgångs-punkten att du inte bryr dig om fyrverkeri), å andra sidan det kanske inte hade varit så smart att klaga...

I slutändan är det Riksgälden som får pengarna från skatteverket, som använder SEB bankgiro (Vad har Wallenbergarna kokat ihop för att deras privatbank SEB får kontraktet och rättigheten till skatter för svenska staten?)
Skatterna i sin tur spenderas utan behov av en motprestation, utav statligt fiktionella anställda efter deras godtycklighet... din uppgift nu är bara att vara en arbetare på plantagen Staten Sverige AB under illusionen att du är fri, tills du vaknar upp ur din Törnrosa slöm.

...skatt för att jämna ut inkomster...?
Att stjäla från någon, i syfte att ge till någon annan, att jämna ut inkomster är att köpa, muta röstberättigade till en röst och valseger samt eventuellt den makt det medför i en demokrati.​
En politiker kan lova vad som helst under valgången, sedan dra tillbaka vad han lovade, med ingen eller med föga konsekvens. Men du kan, försöka med att ställa dig jämte de olika partiarbetarna vid en vallokal, dela ut pengar till dom som röstar samt att dom skall då rösta på ditt parti, och du blir häktad för mutbrott.

 

Genom programering, indoktrinering har vi alla fått lära oss att
''Skatter och Döden är oundvikliga''.

Tack vare internet och individer som talar upp, får sådana som  jag  möjligheten att stå på axlarna av intelligenta tänkande medmänniskor  angående det bedrägliga systemet ''staten'' med dess styrande elit, alltså människor av kött och blod, (Levande människor) som utnyttjar fiktionen staten för egen vinning

Vad offentligt anställda utövar dagligen är att med hjälp av skatteverket, kronofogden, polisen och domstolar är inget annat än kriminella aktiviteter samt att politiker och resterande av offentliga sektorns anställda och våra politiker lever på är stulna medel (medbrottslingar och hälare?).

Hur bär sig vanliga män och kvinnor åt och lever med kunskapen att dom över åren skadar tusentals medmänniskor med tvång, hot, våld och plundring under banneret ''staten & skatter'' utan att varken ha empiriska fakta eller konkreta bevis på jurisdiktion och att sedan tro vad dom gör är moraliskt rätt.
Detta är gjort för den offentligt anställdas personliga ändamål och egen vinning genom löner, pensioner, anställningsförhållanden som bara offentliga sektorn kan ge genom att plundra och skada dom som producerar mervärden i privata sektorn.

Jag är den enda som har rättigheten från staten,
att använda mitt personnamn och nummer.
Men, jag har valet att vara en person eller ej enligt...

artikel 6 FN konventionen Mänskliga Rättigheter

/bj
/bj
Creeper MediaCreeper