Dags att sammanfatta 2020.

1 Vi har ingen överdödlighet. Vi är lurade. Ren fakta! 0,92 är inte "pesten".

2 Däremot har vi ett av de högre siffrorna tillsammans med 2015, 2016 och 2017. Dock betydligt lägre än 1998-2003! Det som skiljer sig från början på 2000-talet är media. Lättare att piska upp panik idag.

Uppdatering kl 07:27: SCB anger nu 97164 vilket bör ge ca 0,94. Fortfarande betydligt lägre än 1998-2003!

Uppdatering kl 07:32: Denna siffra är dock skrämmande. Utrikesfödda antal döda har ökar från (snitt): 10 900 till i år 12 900. Det är 2000 mer från 10 000. Det är en tuff % och ett stort antal. Dessa siffror är däremot skrämmande och värda att uppmärksamma. (Källa: Tabell 9b SCB)

3 Vi har haft fler sjuka i år och dessa har varit sjukare. Men då ska vi vara medvetna om att Socialstyrelse förbjöd medicin som fungerade. Och läkare som lyckades med behandlingen för sina patienter blev anmälda. Alternativ behandling som funkade blev hånad.

4 Vilket förvärrats av att sjukvårdspersonalen skrämdes upp och tvingades jobba i rymddräkt. Vad hade hänt om sjukvårdspersonalen inte lurats av en rapport publicerad 23 januari 2020 med jäv, som var falsk och inte Peer Rewiewed?

5 Vi har misskött vårdpersonalen i 20 år. Vi har minskat antal IVA-platserna från ca 2000 till 600 på samma tid. (Som vi ökat med 2 miljoner invånare.) Det är inte panedmins fel att vi hade panik, det är ett politiskt beslut. Låtsas inte om som att vi haft en dödlig pandemi för att täcka upp taskiga politiska besparingar.

6 I Sverige finns det i genomsnitt 5,1 intensivvårdsplatser per 100 000 invånare, vilket jämfört med andra europeiska länder är en låg siffra. Stockholm som stad har ÄNNU sämre! Vi har inte en medicinsk katastrof utan en politisk. Vi är sämre än våra grannländer i Europa.

7 Nu har vi med restriktioner skapat en massa rädda människor, nedsatt immunsystem hos oss alla, ökad mental ohälsa och en stor vårdskuld som ligger och väntar - tillsammans med att vi skapat en ekonomisk katastrof och vårdpersonalen är mer slutkörd än någonsin. HUR ska vi få ihop den ekvationen?
"Men lyd för f*n, följ restriktionerna så det är över nån gång!"
1 Det är över!
2 Kejsaren ÄR naken!
3 Nedstängningen nu är för att dölja alla politiska fel och låtsas att vi har panik.
4 Lösningen makten nu har är att ändra på PCR-testerna från 35 Ct till 20 Ct - för då SER det ut som smittan minskar och försvinner.
5 Lösningen är att få igång vaccineringen så kan man säga i april att "nu är det över. tack alla". Det ÄR redan över sen länge och i april försvinner ALLTID influensan så det sker per automatik.
Följ faktan!
Följ pengarna!

Lyssna inte på politiker och betalda forskare.
Har vi inte lärt oss av erfarenhet att politiker, oavsett färg, mest snackar skit och hur de än beter sig får de behålla sina löner och förmåner?

Har vi inte lärt oss att Läkemedelsbranschen vart år får miljarders dollar i böter för alla skador och lögner - VART ÅR! Och ändå litar du på deras forskare och lösningar?

FAKTA: Vi har ingen överdödlighet. Vi är lurade. Ren fakta! 0,92 är inte "pesten".

Nu är jag trött & sliten. Men stolt. Jag har var dag sen första veckan i mars redogjort för detta. Var dag och ofta flera gånger per dag. Jag har fått så mycket skit men 1000 gånger mer beröm.
Så lycklig att få sammanställa sanningen.
Är det över nu? Ser du för dig själv?
Kan vi börja leva nu?
Anna Hallén Buitenhuis

Två ensamstående kvinnor med barn, som står upp för sina rättigheter i Calgary Kanada, på grund av politiska restriktioner som nu blir snarliknande här i Sverige. Interjuvas av Christopher James på
A Warrior Calls https://awarriorcalls.com/home/ Chris har bra koncept till att bemöta offentligt anställda, snarliknande som InPower rörelsen https://www.inpowermovement.com/ vi kommer att ha samma problem med Pandemilagen. Engelska.

Politiker och myndigheter agerar mot sunt förnuft och vetenskap.

Ovanstående video en ytterligare YOUTUBE censur.

Minivanjack

This video presents strong evidence that COVID-19 is a fabrication, unsupported by science or medicine, and why. Partially based on an article in Global Research, 3/27/2020: https://www.globalresearch.ca/manufac...

https://www.youtube.com/channel/UCklG6ilxW_PeYeDSpKSRGZQ

Bluffen och Maktutövande av politiker samt offentligtanställda orderföljare och flockmentaliteten över världen tillintetgjord av Jerry Day.

Folkhälsomyndigheten erkänner att de bara hittar på sina siffror

Intressant och ny kunskap av viruses för mig. Krävs mer info och bekräftelse.

VIRUSBLUFFEN: Chef på mobiloperatör säger sanningen om Coronaviruset

Creeper MediaCreeper